TENTANG KAMI

Qingdao Junjiang Impor & Ékspor Trading Co, Ltd. ieu lokasina di Qingdao, hiji kota basisir geulis di Cina. Ibukota kadaptar ti 5 juta yuan, kalibet dina impor sarta ékspor bisnis sagala sataun babak, utamana dina aktipitas rupa desiccants sarta sagala rupa jenis produk silika gél anorganik, diekspor ka Eropa, Amerika jeung Asia Tenggara. produk unggulan pikeun minuhan kaperluan pamaké sakuliah dunya.

wartos

produk panganyarna

WhatsApp Online Chat!