ЗА НАС

Кингдао Junjiang Увоз и извоз тргување копродукции, Ltd е лоцирана во Кингдао, убава крајбрежен град во Кина. Регистриран капитал од 5 милиони јуани, се занимава со увоз и извоз во текот на годината, главно ангажирани во различни desiccants и разни видови на неоргански производи силика гел, се извезуваат во Европа, Америка и Југоисточна Азија. Одлично производи да се задоволат потребите на корисниците од целиот свет.

ВЕСТИ

најновите производи

WhatsApp Онлајн Chat!