BABAGAN AWAKE DHEWE

Qingdao Junjiang Import & Export Trading Co., Ltd. dumunung ing Qingdao, kutha gisik ayu ing China. ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan, melu impor lan ekspor bisnis kabeh taun babak, utamané melu macem-macem desiccants lan macem-macem jinis produk silika gel anorganik, diekspor kanggo Eropah, Amerika lan Asia Kidul-Wétan. produk banget kanggo ketemu karo kabutuhan kedhaftar sak donya.

NEWS

PRODUCT anyar

Tampilan Online Chat!